HomeMenu & mogelijkhedenA la carte

Reserveren? Bel 058 256 11 36 of stuur een e-mail

 

A la carte

Wij bieden u een wisselende menukaart die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen. In de zomermaanden werken we met de à la carte kaart van 12.00 – 21.00 uur. Mocht u vóór 17.00 gebruik willen maken van deze kaart dan stellen wij een reservering zeer op prijs! Vanaf 1 oktober tot 1 april zijn wij de weekenden geopend. Ook dan serveren wij de à la carte kaart. De actuele openingstijden kunt u vinden via de link rechts boven op onze website!

Koude voorgerechten

Bief tartaar
Gehakte biefstuk met ui en augurk, geserveerd met kwartelei € 9,00

Vitello tonnato
Dun gesneden kalfsvlees met een tonijnmayonaise € 9,50

Wynser binnenkomer *
Proeverij van diverse voorgerechten € 9,50

Trio van garnalen
Combinatie van garnalen op drie verschillende wijzen bereid € 9,75

Brood op de plank **
Broodvariatie van vloerbrood en stokbrood, geserveerd met diverse smeersels € 6,50

Soepen

Lente-ui soep *
Pittige lente-ui soep met een vleugje kerrie en beenhamreepjes € 5,50

Tomatensoep *
Soep van verse tomaten met basilicumroom € 5,50

Mosterdsoep *
Mosterdsoep met Friese droge worst en gedroogd spek € 5,50

Warme voorgerechten

Champignons *
Gefrituurde champignons in bierbeslag met een zachte knoflooksaus € 8,50

Geitenkaas *
Hartige taart met geitenkaas, bloemkool, broccoli en amandelen € 9,00

*   Vegetarisch ofwel vegetarisch mogelijk
** Glutenvrij brood aanwezig

Hoofdgerechten

Visgerechten

Snoekbaars
Gebakken snoekbaars, geserveerd met groene asperges,                                                                                gepofte tomaten en een Hollandaisesaus € 21,50

Zalmfilet
Huisgerookte zalmfilet met een notenlaagje, crème fraîche en oude kaas € 21,50

Wat toevallig voorbij zwom 
Vis van de dag € dagprijs

Vleesgerechten

Saté van de haas
Saté van de haas met pindasaus, kroepoek en atjar € 17,50

Kip
Gewokte kip met cashewnoten en lente-ui, geserveerd met noodles, kerrieroom en sesamzaad € 18,00

Varkenshaas
Varkenshaasmedaillons met spek en brie en een saus van rood fruit € 19,50

Biefstuk
Biefstukpuntjes van het “Black Angus” rund, geserveerd met ui, spek, paprika en champignons € 22,50

Entrecôte
Gegrilde entrecôte met courgette en een salsa verde € 22,50

Vegetarisch

Keuze uit:
Vegetarische creatie van de chef € 17,50
óf
Groentenstrüdel geserveerd met een saus van oude kaas € 17,50

Nagerechten

Dame blanche 2.0
3 bollen stracciatella-ijs, warme chocoladesaus en slagroom  € 6,50

Yoghurtsinaasappel-ijs
Yoghurtsinaasappel-ijs met een cannelle van walnoten en mascarpone, geserveerd met een sinaasappelsaus € 6,50

Ijsvariatie ‘Boereiis’
4 bollen boerenijs van Ijsboerderij ‘Boereiis’, nabij Terherne € 7,00

Amarena kersen-ijs
Amarena kersen-ijs, geserveerd met kletskoppen, slagroom en een citroengras-saus € 7,00

Cheesecake
Cheesecake van rood fruit en ‘Bastogne’ met een bosbessensaus € 7,50

Kokosmakronen
Huisgemaakte kokos makronen met banaan-ijs en karamelsaus € 7,50

De sorbet kunt u het gehele jaar door bij ons bestellen!