HomeMenu & mogelijkhedenA la carte

Reserveren? Bel 058 256 11 36 of stuur een e-mail

 

A la carte

Wij bieden u een wisselende menukaart die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen. In de zomermaanden werken we met de à la carte kaart van 12.00 – 21.00 uur. Mocht u vóór 17.00 gebruik willen maken van deze kaart dan stellen wij een reservering zeer op prijs! Vanaf 1 oktober tot 1 april zijn wij de weekenden geopend. Ook dan serveren wij de à la carte kaart. De actuele openingstijden kunt u vinden via de link rechts boven op onze website!

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio
Carpaccio van gemarineerde runderlende met oude kaas, salade, pijnboompitten en pesto-olie € 9,00

Trio vet gezond
Combinatie van zalm, makreel en forel, geserveerd met zoetzure komkommer en basilicummayonaise € 9,00

Wynser binnenkomer
Proeverij van diverse voorgerechten* € 9,50

Brood op de plank **
Broodvariatie van vloerbrood en stokbrood, geserveerd met diverse smeersels € 6,50

Soepen

Mosterdsoep
Romige mosterdsoep met Friese droge worst en knapperig spek* € 5,50

Pompoensoep
Pompoensoep met gemberroom* € 5,50

Warme voorgerechten

Bonbon eendenborst
Bonbon van eendenborst, gevuld met peer en oude kaas, geserveerd met  een mosterd-saus € 9,00

Geitenkaas
Gefrituurde geitenkaas met appel, balsamico-stroop en pecannoten* € 9,00

*   Vegetarisch ofwel vegetarisch mogelijk
** Glutenvrij brood aanwezig

Hoofdgerechten

Visgerechten

Tongfilet
Gebakken tongfilet geserveerd met pompoenpuree en een tuinkruidensaus € 19,50

Zalmfilet
Huisgerookte zalmfilet met groene asperges en een witte wijnsaus € 21,50

Wat toevallig voorbij zwom 
Vis van de dag € dagprijs

Vleesgerechten

Kipfilet
Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaat, spinazie, feta en mozzarella € 17,50

Runderstoofpot
Runderstoofpot met zuurkoolpuree € 17,50

Varkenshaas
Varkenshaasmedaillons met broccoli, spek en een jus van Grutte Pier tripel bier € 18,50

Biefstuk
Biefstukpuntjes van het “Black Angus” rund, geserveerd met ui, spek, paprika en champignons € 22,50

Hert
Gegrilde hertenbiefstuk met een zuurkoolbitterbal en rode wijnsaus met een vleugje chocolade € 22,50

Vegetarisch

Keuze uit:
Vegetarische creatie van de chef € 17,50
óf
Groentenstrüdel geserveerd met een saus van oude kaas € 17,50

Nagerechten

Stoofpeer
Stoofpeer geserveerd met kaneelijs en een saus van glühwein € 7,00

Appeltaart
Appeltaart in filodeeg met rozijnen en noten, geserveerd met een room van ahornsiroop, een bol walnootijs en slagroom € 7,50

Parfait
Parfait van bosbessen met een sinaasappelsaus en slagroom € 7,50

Chocolade bitterbal
Bitterbal van pure chocolade en kokos, geserveerd met vanille-ijs en slagroom € 7,50

De dame blanche en de sorbet kunt u het gehele jaar door bij ons bestellen!