Reserveren? Bel 058 256 11 36 of stuur een e-mail

 

Genieten aan de waterkant in Wyns

In Wijns, in een prachtige landelijke omgeving, bevindt zich Eetcafé “De Winze” met een ruim en gezellig terras aan het water en een goede keuken. Bij “De Winze” bent u aan het goede adres voor een kopje koffie, lunch of diner. Ook als u iets te vieren heeft met familie en/of vrienden kunt u bij ons prima terecht!

Voor gezelschappen‚ bieden wij verschillende assortimenten aan. Hierbij kunt u denken aan

  1. Diner voor maximaal 60 personen binnen (100 personen buiten)
  2. Recepties en Bruiloftsfeesten voor maximaal 80 personen (100 personen buiten)
  3. Vergaderarrangementen (beamer met scherm en een laptop zijn aanwezig)

Op de warmere dagen in de zomer kunnen wij een barbecue op het terras verzorgen, waarbij een gedeelte van het terras voor u gereserveerd zal worden. Op de koudere dagen van het jaar, gedurende de wintermaanden, verzorgen wij stamppotbuffetten en Captain’s dinners (zie onze informatiebrochure voor een verdere toelichting).


Lunch

Wij werken met de lunchkaart van 12.00 – 17.00 uur. Wilt u met een groep komen lunchen dan kunt u ook kiezen voor onze koffietafel of brunch. Deze staan uitgewerkt in onze informatiebrochure. Via de onderstaande link kunt u alvast een kijkje nemen op onze lunchkaart voordat u “De Winze” bezoekt!

› Bekijk onze Lunchkaart


A la carte

Wij bieden u een om de drie maanden wisselende menukaart, die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen.

Met feestdagen zoals pasen, koningsdag kunt u naast de kaart een thema menu verwachten afgestemd op de feestdag.

Ook met kerst zijn wij beide dagen geopend en werken wij met een kerst à la carte kaart welke u een maand voor de kerstdagen op onze website kunt vinden!

  1. Capaciteit: maximaal 60 personen binnen en 120 personen buiten.

› Bekijk onze Menukaart

HPIM0813


Buffetten

Voor groepen verzorgen wij diverse buffetten. Een uitwerking van onze buffetten kunt u vinden via de  onderstaande link in onze informatiebrochure.

 › Bekijk onze Buffetten


Bruiloften

Sinds een aantal jaren is het kerkje van Wyns een officiele trouwlocatie van de gemeente Tytsjerksteradiel. Ook het burgerlijk huwelijk kan in het kerkje gesloten worden. Wat betreft de verzorging van uw bruiloft kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden: van bruidstaart met koffie of thee tot een uitgebreid diner of buffet. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van deze dag: van muziek en aankleding tot activiteiten en vermaak!

  1. Diner voor maximaal 60 personen binnen (100 personen buiten)
  2. Recepties en Bruiloftsfeesten voor maximaal 80 personen (100 personen buiten)


Catering

Indien u uw feest op locatie wilt laten verzorgen, beschikken wij over uitstekende cateringmogelijkheden. Vraagt u ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte.

 


Ontbijt (op reservering)

Tijdens de zomermaanden bieden wij u de mogelijkheid om gedurende de gehele week (tijdens onze openingsdagen) tussen 10 en 12 uur een compleet verzorgd ontbijt bij ons te reserveren. Mocht u met de boot, fiets of caravan op doorreis zijn dan is dit de ideale gelegenheid om luxe te ontbijten zonder daar zelf inkopen voor te hoeven doen. Wanneer u met uw boot in Wyns afgemeerd bent, zijn wij ook graag bereid om het ontbijt bij u aan boord te verzorgen!