HomeOmgevingB&B’s in de omgeving

Reserveren? Bel 058 256 11 36 of stuur een e-mail

 

Bed and Breakfast SINNELJOCHT – nabij Leeuwarden

Wanneer u een gastenverblijf (2 tot 3 personen) in Friesland zoekt dat mooi landelijk gelegen is en toch vlakbij een gezellige stad (Leeuwarden) is gesitueerd, dan is ons Bed & Breakfast “Sinneljocht” in Snakkerburen een uitkomst voor u!

Snakkerburen is een piepklein dorpje dat pal tegen de noordoostkant van Leeuwarden aanligt. Die liggen is ideaal: wij kijken uit op weilanden en natuurgebied en toch zijn in in 10 minuten op de fiets in hartje Leeuwarden!

 FotoPicturePictureFoto

Bed & Breakfast ‘Sinneljocht’

Website: www.sinneljocht.nl

Gerard van Nimwegen en Joke Dijkstra
Oan ‘e Dyk 69, Snakkerburen (nabij Leeuwarden)
Telefoon: 06 – 25 395 490 (Gerard). Internationaal: ++31625395490.
E-mail: tijdelijk: glwjvannimwegen@gmail.com

Bed and Breakfast PIET PAALTJENS PASTORIE – Foudgum

Sinds 2004 wonen wij in de geheel gerestaureerde oude pastorie uit 1723 te Foudgum. Hier woonde voorheen de beroemde dominee/dichter Francois Haverschmidt, alias Piet Paaltjens van 1859 tot 1862. Deze plek die hem inspireerde tot het maken van zijn beroemde gedichten is ook voor ons een bijzondere plek geworden.

Het gevoel dat de tijd hier heeft stilgestaan is rondom aanwezig. Het uitzicht op de idyllische terptuin met het kerkje op de achtergrond, de kloostermoppen in de gevel, de oude waterput niet te vergeten. Om meer mensen te laten genieten van deze bijzondere plek hebben wij 2 sfeervolle gastenkamers ingericht: u slaapt onder eeuwenoude balken (juffers), beide met heerlijke boxspringsbedden. Met een fraaie eigen badkamer en gezellig zitje met uitzicht op de prachtige terptuin. ’s Morgens is er een heerlijk uitgebreid ontbijt met veel biologische producten.

Yfke Blom en Henk Olivier
P. Paaltjenspaad 3
9154 BD Foudgum

T 0519-292384
M 06-22925573

reserveren of info :
info@yfkeblom.nl

Bed and Breakfast MILL VIEW – Stiens

3 kamers – 1 / 2 en 4 personen

Het biedt gratis WiFi, een barbecue en een speelplaats voor de kinderen, Bed and Breakfast Mill View biedt accommodatie in Stiens, 7 km van Leeuwarden. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Een flatscreen-tv en een dvd-speler, evenals een computer beschikbaar zijn. Sommige kamers hebben een zithoek om te ontspannen na een drukke dag. Sommige eenheden hebben uitzicht op de rivier of de tuin. Sommige eenheden zijn voorzien van airconditioning en beschikken allemaal over een eigen of gedeelde badkamer. Een televisie met satellietkanalen wordt aangeboden. Er is conciërge op het onroerend goed. Deze bed & breakfast beschikt over watersportfaciliteiten en fietsverhuur en autoverhuur zijn beschikbaar. Een scala aan activiteiten wordt aangeboden in de omgeving, zoals fietsen en vissen. Terschelling ligt op 38 km van B & B Mill View, terwijl Schiermonnikoog ligt op 37 km van het pand.

+31 645620721
Uniawei 45
Stiens, Friesland
9051 BC Nederland

Bed and Breakfast ALDDIEL – Leeuwarden

Alddiel Bed & Breakfast

Alddiel huisAlddiel omgeving 01Alddiel interieur 05Alddiel omgeving 03

Alddiel B&B Groene Ster Leeuwarden

Website: www.alddiel.nl

Peter en Nel Noppe
Adres: Alddiel 12, 8926 XB
E-mail: info@alddiel.nl
Mobiel: 0653372703

Bed & Brochje Sietsema – Marsum

Welkom op onze hobby boerderij, gelegen midden tussen de weilanden ten zuiden van het dorpje Marsum. In een rustige omgeving kunt u genieten van de prachtige vergezichten. Gastvrij overnachten en ’s ochtends wakker worden met de geur van eigen gebakken brood waarvan u kunt genieten tijdens een heerlijk uitgebreid ontbijt met o.a. typisch “Fryske” produkten. Op slechts 4 km. afstand kunt u in Marsum het mooie Poptaslot bezichtigen, gesticht in 1500. Voor een dagje winkelen / museum bezoek zijn de steden Leeuwarden en Franeker zeer geschikt.

 J.A. Sietsema It Aldlan 11 Marssumontbijt binnen J.A. Sietsema It Aldlan 11 Marssum J.A. Sietsema It Aldlan 11 Marssum  J.A. Sietsema It Aldlan 11 Marssum