HomeMenu & mogelijkhedenA la carte

Reserveren? Bel 058 256 11 36 of stuur een e-mail

 

A la carte

Wij bieden u een wisselende menukaart, per drie maanden, die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen. We werken met de à la carte kaart van 12.00 – 21.00 uur. Mocht u vóór 17.00 gebruik willen maken van deze kaart dan stellen wij een reservering zeer op prijs!

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio
Carpaccio van gemarineerde runderlende met oude kaas, salade, pijnboompitten en pesto-olie € 9,00

Wynser binnenkomer
Proeverij van diverse voorgerechten € 9,50

Gravad lax
Gravad lax met kappertjes, gedroogde olijven en huisgemaakte notenolie € 9,50

Brood op de plank **
Broodvariatie van vloerbrood en stokbrood, geserveerd met diverse smeersels € 6,50

Soepen

Mosterdsoep
Romige mosterdsoep met Friese droge worst en knapperig spek * € 5,50

Broccolisoep
Broccolisoep met reepjes gerookte zalm * € 5,50

Uiensoep
Gegratineerde uiensoep met Old Amsterdam * € 5,50

Warme voorgerechten

Koolrolletjes geitenkaas *
Groene kool rolletjes met geitenkaas en pecannoten, begeleid met een zoethoutsaus € 8,00

Forel
Warm gerookte forel met pompoen/limoen-mousseline en geroosterde hazelnoten € 9,00

Salade eendenborst
Salade met warme eendenborst, granaatappel- en pijnboompitten, geserveerd met een sinaasappelvinaigrette € 9,50

*   Ook vegetarisch mogelijk
** Glutenvrij brood aanwezig

Hoofdgerechten

Visgerechten

Roodbaars
Gebakken roodbaars geserveerd met spinazierisotto en een saus van geitenkaas € 21,50

Zalmfilet
Gebakken zalmfilet met zeekraal en citroenboter € 22,50

Wat toevallig voorbij zwom
Vis van de dag € dagprijs

Vleesgerechten

Kip
Kipsaté met pindasaus, cassave en kroepoek € 16,00

Buikspek
Langzaam, in een licht pittige marinade, gegaard buikspek, geserveerd met vergeten stamppotten en een jus van de marinade € 16,50

Varkenshaas
Varkenshaas met aardappelpuree, langzaam gegaarde appels en een licht pittige kaneelsaus € 18,50

Entrecôte
Gegrilde entrecôte van het Fries weiderund met kastanjechampignons en een zachte pepersaus € 21,50

Biefstuk
Biefstukpuntjes van het “Black Angus” rund, geserveerd met ui, spek, paprika en champignons € 22,50

Hert
Hertenbiefstuk met gekarameliseerde jonge witlof en een rode wijn saus € 22,50

Vegetarisch

Keuze uit:
Vegetarische creatie van de chef € 17,50
óf
Ei-wrap met spinazie, wokgroenten, buffelmozzarella en tomaat € 17,50

Nagerechten

Al het boerenijs is afkomstig van IJsboerderij “Boereiis”, nabij Terherne

Dame blanche
Puur chocolade ijs geserveerd met vanille saus en slagroom € 6,50

Vannille-ijs en sushi 
Vanille-ijs met slagroom en een sushi met vruchten € 6,50

Appeltaart 2.0
Appeltaart 2.0 geserveerd met mango-ijs en slagroom € 7,00

Ijsvariatie
Ijsvariatie van vier bollen ijs van de ijsboerderij “Boereiis”, nabij Terherne € 7,00

Munt meringue met ijs
Munt meringue met ijs van zwarte bessen en slagroom € 7,00

Chocoladetruffels
Witte chocoladetruffels met bosbessencrème-vulling, gedecoreerd met gedroogde vruchten € 7,50