HomeMenu & mogelijkhedenA la carte

Reserveren? Bel 058 256 11 36 of stuur een e-mail

 

A la carte

Wij bieden u een wisselende menukaart, per drie maanden, die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen. We werken met de à la carte kaart van 12.00 – 21.00 uur. Mocht u vóór 17.00 gebruik willen maken van deze kaart dan stellen wij een reservering zeer op prijs!

Koude voorgerechten

Salade mozzarella
Frisse salade met rauwe ham, meloen, mozzarella bolletjes en pistache noten* € 8,50

Rundercarpaccio
Carpaccio van gemarineerde runderlende met oude kaas, salade, pijnboompitten en pesto-olie € 9,00

Gestapeld brood vette vis
Gestapeld brood met gerookte zalm, gerookte makreel en tzatziki € 9,00

Wynser binnenkomer
Proeverij van diverse voorgerechten* € 9,50

Brood op de plank **
Broodvariatie van vloerbrood en stokbrood, geserveerd met diverse smeersels € 6,50

Soepen

Mosterdsoep
Romige mosterdsoep met Friese droge worst en knapperig spek * € 5,50

Tomatensoep
Soep van verse tomaten met crème fraîche en basilicum* € 5,50

Rucolasoep
Rucola soep met geroosterde cashewnoten en zalmreepjes* € 5,50

Warme voorgerechten

Bonbon eendenborst
Bonbon van eendenborst, gevuld met appel en oude kaas, geserveerd met veldsla en een appel/mosterd-saus € 9,00

Geitenkaas*
Salade met gefrituurde geitenkaas, lauwwarme peer, fèta en een gember/balsamico-stroop € 9,00

Rösti zalm
Rösti van zalm, doperwten, bosui en aardappel, geserveerd met een citroen-mayonaise € 9,50

*   Vegetarisch ofwel vegetarisch mogelijk
** Glutenvrij brood aanwezig

Hoofdgerechten

Visgerechten

Zalmfilet
Gebakken zalmfilet uit de oven, geserveerd met een notenlaagje, crème fraîche en oude kaas € 21,50

Snoekbaars
Op de huis gebakken snoekbaarsfilet, geserveerd met courgette, tomaat en een zachte mosterdsaus € 22,50

Wat toevallig voorbij zwom
Vis van de dag € dagprijs

Vleesgerechten

Kip
Gegrilde saté van kip met pindasaus, cassave, atjar en frites € 16,50

Runderstoof
Runderstoofpot met vijgen, abrikozen en een timbaaltje van witte rijst € 17,50

Varkenshaas
Licht gerookte varkenshaasmedaillons met een zoetzure sinaasappelsaus € 18,50

Biefstuk
Biefstukpuntjes van het “Black Angus” rund, geserveerd met ui, spek, paprika en champignons € 22,50

Entrecôte
Gegrilde entrecôte van het Fries weiderund met een lente-ratatouille € 22,50

Vegetarisch

Keuze uit:
Vegetarische creatie van de chef € 17,50
óf
Groentestrüdel geserveerd met een saus van oude kaas € 17,50

Nagerechten

Het boerenijs is afkomstig van IJsboerderij “Boereiis”, nabij Terherne

Dame blanche
Puur chocolade ijs geserveerd met vanille saus en slagroom € 6,50

Vannille-ijs en sushi 
Vanille-ijs met slagroom en een sushi met vruchten € 6,50

Appeltaart 2.0
Appeltaart 2.0 geserveerd met mango-ijs en slagroom € 7,00

Ijsvariatie
Ijsvariatie van vier bollen ijs van de ijsboerderij “Boereiis”, nabij Terherne € 7,00

Munt meringue met ijs
Munt meringue met ijs van zwarte bessen en slagroom € 7,00

Chocoladetruffels
Witte chocoladetruffels met bosbessencrème-vulling, gedecoreerd met gedroogde vruchten € 7,50